CAT | ESP
INICI  |  ENLLAÇOS  |  LOCALITZACIÓ  |  CONTACTE
 
Seleccioni el tipus d'immoble

Venda
Cases Pisos Altres immobles
 
Lloguer
Cases Pisos Altres immobles


CASES EN VENDA

Disposem d’una amplia cartera d’immobles. La major part d’ells situats a la població d’Arbúcies.
Aquí tenim exposada les ofertes més rellevants.

  CASA AL CENTRE D'ARBÚCIES ( HA BAIXAT!)
Referència: F004
Gran oportonitat. Casa de poble de bona construcció, situada al centre del poble prop de tots els serveis bàsics. Casa planta baixa de 125 m2 cosntruïts, amb cèl obert interior i pati exterior, 3 habitacions dobles, 2 banys i cuina. A més, altell pendent de reformes de 60 m2 aproximats.
  PREU: 85,000 €  
Més fotos   |  Sol·licitar informació

  HA BAIXAT EL SEU PREU. CASA EL MIRADOR - PUJALS
Referència: F016
Fantàstica torre situada a la urbanització el mirador d’Arbúcies. Vistes magnífiques, parcel•la de 1.289 m2, amb 270 m2 d’habitatge, gran zona enjardinada i piscina, garatge planta baixa, cuina, menjador i 2 dormitoris primera planta i 2 dormitoris més a al segona planta.
  PREU: 225,000 €  
Més fotos   |  Sol·licitar informació

  CASA ADOSSADA. NOVA CONSTRUCCIÓ
Referència: F066
Casa a construir: 160m2, distribuïda en planta baixa i planta pis, i pati posterior.
Planta baixa - format per cuina, menjador, bany, safareig i garatge per a dos cotxes, tot exterior i envoltat del pati privat de la casa. A façana principal hi disposem del garatge i la part de darrera, el porxo amb el jardí.
Planta pis - consta de 4 habitacions i bany complert. Totes exteriors i Dues amb accés a terrassa posterior.
Casa equipada amb caldera de gas-oil amb Dipòsit d'1.000 litres, radiadors d'alumini amb doble termòstat (planta baixa i planta pis). Punts de TV a cada habitació, menjador i cuina. Sanitaris de la casa Roca. Cuina amb vitroceràmica. Paviment interior de gres amb marbre a l'escala interior. Porta de garatge amb automatisme.
  PREU: 240,000 €  
Més fotos   |  Sol·licitar informació

  CASA EN VENDA
Referència: F011
Habitatge en venda amb una superfície de 200m2. Té unes vistes precioses i està ubicada en una zona molt tranquil.la del poble. Consta de 4 habitacions, una terrassa, un garatge, cuina gran i menjador, 2 banys, i piscina.
  PREU: 390,000 €  
Més fotos   |  Sol·licitar informació

 
Últimes notícies:
TERRENYS A LA PLANA EN VENDA
TERRENYS A LA PLANA EN VENDA
ANIMALS CINEGÈTICS MUSSAP
NOVETAT AUTOS MUSSAP Inclouran els danys al vehicle per col?lisió directa amb animals cinegètics (SENSE COST) Requisits: 1) Totes les pòlisses de nova producció a partir d'avui dia 1 de juny, Totes les pòlisses de cartera a mesura que vagin vencent a...
ENGINYERIA: CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES
El Reial Decret 235/2013 del 5 d'abril i publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat nº 89 aprova el Procediment Bàsic per la Certificació d'Eficiència Energètica d'Edificis, tant de nova construcció, com existent. Des de l'1 de Juny del 2013...
NOVES CAMPANYES I CALENDARIS 2018
Encara queden calendaris de taula i de paret de 2018. Podeu aconseguir-ne un si sol·liciteu un pressupost d'algun dels nostres serveis oferts A LES NOVES CAMPANEYS: SOM LA RESPOSTA!. Si ja sou clients podeu passar-ne a buscar un. (Unitats limitades) * Si teniu curiositat podeu veure el...


 

ESPEL - Finques - Assessoria - Enginyeria - Assegurances - Tel. 972 162 180 - Fax: 972 861 309
C/ Camprodon, 51 - 17401 - ARBÚCIES (Girona) - Nota Legal

Espel Linkedin
Facebook Assessoria Espel

Disseny web Girona